HTML

ismerős valahonnan

Meghallgatom, megszeretem, megírom, ti is meghallgatjátok, megszeretitek, de nem írjátok meg, mert az lenne milyen már.

Friss topikok

  • Faby: Tudtam, hogy ismerős valahonnan, most már a forrását is ismerem, köszönöm. De! A "megfolytotta" mi... (2019.06.27. 16:56) Spanyolviasz: Walk Like James (The Four Seasons + Bon Bon)
  • tkábeles: Ákos dalai nem csak dalszövegek,hanem versek is. Általában versírás közben az ember nem a betűkre ... (2010.05.22. 10:25) Eszperente messiás
  • SLACÓ: ...akárki volt, gyenge dolognak tartom a COHIBA szivarok gyűrűjének szín- és forma világát konvert... (2010.03.23. 22:00) Friss vér
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:21) Fa-Fa-Fa Heads (Talking Heads + Datarock)
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:20) Datarock 'n' roll (update)

Besztof 2008 - prológus

2008.11.18. 17:27 bakfitty

Rendhagyás következik. Úgy döntöttem, hogy önkényesen összeállítom 2008 negyven legjobb dalának listáját. Aztán a döntés után meg is tettem. És ha minden igaz, külön posztokban, egyenként, karácsonyig megpróbálom letudni. Mivel szentestéig már nem negyven nap van hátra, lesz olyan is, hogy naponta két poszt fog kimenni. Már a gondolattól is leizzadtam. Még nem tudom, mikor fogom kezdeni.

Viszont lesz pár érdekes dolog. És van pár magyarázkodnivalóm is. Flexibilis voltam, de olyan dal, ami már mondjuk tavaly, jóval az idei nagylemez előtt megjelent, azt ki kellett húznom. Így ugrott sajnos a Poni Hoaxtól az Antibodies, a Tokyo Police Clubtól a Your English Is Good és a Quiet Village-től a Too High To Move. Vannak albumok idén, amik zseniálisak, de nem tudok egyetlen számot kiválasztani róluk, mert kontextusban sokkal jobbak vagy pedig mert annyira homogén a lemez, hogy akkor már az egész albumot kellene posztolni. Ilyenek a Little Joy, El Guincho és a White Denim lemezei, szóval ezekről számokat senki se hiányoljon.

Mivel november-december környékén még azért izgalmas dolgok szoktak történni (idén például jön nemsokára a Kanye West album), két ünnep között lesz egy összefoglaló-poszt arról, hogy miket hagytam ki időközben, miután elkezdtem a listát.

Szólj hozzá!

Címkék: énblog zene besztof2008

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerosvalahonnan.blog.hu/api/trackback/id/tr50776331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása