HTML

ismerős valahonnan

Meghallgatom, megszeretem, megírom, ti is meghallgatjátok, megszeretitek, de nem írjátok meg, mert az lenne milyen már.

Friss topikok

  • Faby: Tudtam, hogy ismerős valahonnan, most már a forrását is ismerem, köszönöm. De! A "megfolytotta" mi... (2019.06.27. 16:56) Spanyolviasz: Walk Like James (The Four Seasons + Bon Bon)
  • tkábeles: Ákos dalai nem csak dalszövegek,hanem versek is. Általában versírás közben az ember nem a betűkre ... (2010.05.22. 10:25) Eszperente messiás
  • SLACÓ: ...akárki volt, gyenge dolognak tartom a COHIBA szivarok gyűrűjének szín- és forma világát konvert... (2010.03.23. 22:00) Friss vér
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:21) Fa-Fa-Fa Heads (Talking Heads + Datarock)
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:20) Datarock 'n' roll (update)

Besztof2008 #18 - Hot Chip: Hold On

2008.12.15. 12:36 bakfitty

Én is meglepődök mindig, amikor a last.fm-es profilomat megnézem, és már hónapok óta a Hot Chip vezet. Mondjuk amennyi anyaguk van, nem nehéz, rengeteg kislemez (Sanfrandisco, Mexico, stb) három album (Coming On Strong, The Warning, Made In The Dark) és egy csomó remix, és mind egyenletes színvonalon, igaz, korábban még kicsit neccesebb minőségben. De ha a Coming On Strong volt a pofátlan kezdés, a Warning a kísérletezés, akkor a Made In The Dark a kiteljesedés anyaga, amikor minden egyes zenész végre felszabadult és úgy tekergették a potmétereiket meg ütötték a hülye ütőshangszereiket, hogy nem azt akarják már, hogy a elektronikus poptérkép minden egyes szegletét lefedjék, hanem valami olyat hozzanak össze, ami felszabadult és szívből jön.

És tényleg, a harmadik albumuk ugyan kevesebb csintalanságot és kevesebb igazi slágert termett (azért a Ready For The Floor rendesen üt-vág), de olyan kiteljesedett dalokat is képesek voltak írni, mint a címadó ballada, az ütődött Shake A Fist, a vicces Wrestlers és a Talking Heads afro-popját a saját elektróőrületükkel házasító Hold On, ami olyan, mintha a Vampire Weekend nem a lottyadt amerikai indie kultúrán nevelkedett volna, hanem a nyolcvanas évek manchesteri rave-jein.

Hot Chip - Hold On

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 zene hot chip besztof2008

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerosvalahonnan.blog.hu/api/trackback/id/tr69823989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása