HTML

ismerős valahonnan

Meghallgatom, megszeretem, megírom, ti is meghallgatjátok, megszeretitek, de nem írjátok meg, mert az lenne milyen már.

Friss topikok

  • Faby: Tudtam, hogy ismerős valahonnan, most már a forrását is ismerem, köszönöm. De! A "megfolytotta" mi... (2019.06.27. 16:56) Spanyolviasz: Walk Like James (The Four Seasons + Bon Bon)
  • tkábeles: Ákos dalai nem csak dalszövegek,hanem versek is. Általában versírás közben az ember nem a betűkre ... (2010.05.22. 10:25) Eszperente messiás
  • SLACÓ: ...akárki volt, gyenge dolognak tartom a COHIBA szivarok gyűrűjének szín- és forma világát konvert... (2010.03.23. 22:00) Friss vér
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:21) Fa-Fa-Fa Heads (Talking Heads + Datarock)
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:20) Datarock 'n' roll (update)

Besztof2008 #32 - Max Tundra: Orphaned

2008.11.27. 10:30 bakfitty

Max Tundra (polgári nevén Ben Jacobs) új albumán, a Parallax Error Beheads You-n a legtöbb szám olyan, mintha egyszerre tíz dalon tekernél át tizenhatszoros sebességgel. Apró részletek és zörejfoszlányok (amik nagyrészt nem is hangszerekből származnak) húznak el fénysebességgel, de mégis kialakul az egészből egy egységeg popdal, amit lehet dúdolni, és - mint ahogy az OFF fesztiválon én is átéltem - úgy lehet táncolni rá, mint az istennyila, annak ellenére, hogy Tundra koncertje hajnali fél háromkor kezdődött. De őrületes volt.

Jacobs egyik interjújában elmondta, hogy egy csomó kiadónál házalt az első anyagával, és mindenhonnan kidobták, mert túl sok volt bennük az ötlet, és hogy ez mekkora idióta kifogás. Igaza is van, az Orphanedben például nem tudom megmondani, hogy mennyiféle hangot hallunk, de még nagyjából sem merek tippelni. Negyvenet? Négyszázat? Ezret? Sokadszori hallgatásra már hallatszanak a mikroméretű vokálok, a zacskócsörgések (?) és a különféle antik konzolok puttyogásai. És Jacobs az egészet egy rohadt Amigán rakta össze! Mi lesz, ha kap egyszer egy Mac-et?

Max Tundra - Orphaned

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerosvalahonnan.blog.hu/api/trackback/id/tr40777977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása