HTML

ismerős valahonnan

Meghallgatom, megszeretem, megírom, ti is meghallgatjátok, megszeretitek, de nem írjátok meg, mert az lenne milyen már.

Friss topikok

  • Faby: Tudtam, hogy ismerős valahonnan, most már a forrását is ismerem, köszönöm. De! A "megfolytotta" mi... (2019.06.27. 16:56) Spanyolviasz: Walk Like James (The Four Seasons + Bon Bon)
  • tkábeles: Ákos dalai nem csak dalszövegek,hanem versek is. Általában versírás közben az ember nem a betűkre ... (2010.05.22. 10:25) Eszperente messiás
  • SLACÓ: ...akárki volt, gyenge dolognak tartom a COHIBA szivarok gyűrűjének szín- és forma világát konvert... (2010.03.23. 22:00) Friss vér
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:21) Fa-Fa-Fa Heads (Talking Heads + Datarock)
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:20) Datarock 'n' roll (update)

Fehér Farmer

2008.06.15. 09:40 bakfitty

Az előző poszt írása közben a White Denim albumát kezdtem el hallgatni és azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik.



Na, ilyen az a texasi rock, amit még én is képes vagyok meghallgatni! Van benne elég mocsár és kocsmahangulat, hogy koszos legyen, de közben meg vicces és tök idegen elektronikus zene hatások vannak benne (a Discogs valami sejtelmes okból az "Electronic" kategóriába sorolja őket), amik nemhogy elidegenítenek az egésztől, hanem még izgalmasabb lesz tőle az egész. A tavaly év végén a Gorilla vs. Bear blog a második helyre tette a Let's Talk About It EP-jüket, az még annyira nem fogott meg, de a Workout Holiday album már döfi. Ez az album már fel is került az egyik író "Best of 2008 so far..." listájának csúcsára, igaz, 11 Songs néven. Lövésem sincs, hogy ez a változat, amit beposztolok mennyire hivatalos vagy végleges, az egyik kommentelő szerint a 11 Songs-t csak turnén árulták. Mindegy, tessék hallgatni.

Most pedig próbát teszek. Nem akarok vesződni azzal, hogy az itthoni szánalmas internetsebességemmel feltöltsek egy számot, úgyhogy elcsentem az egész album linkjét. Kíváncsi vagyok, hogy rámugrik-e a WebSherrif.

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 zene album white denim

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerosvalahonnan.blog.hu/api/trackback/id/tr69520997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása