HTML

ismerős valahonnan

Meghallgatom, megszeretem, megírom, ti is meghallgatjátok, megszeretitek, de nem írjátok meg, mert az lenne milyen már.

Friss topikok

  • Faby: Tudtam, hogy ismerős valahonnan, most már a forrását is ismerem, köszönöm. De! A "megfolytotta" mi... (2019.06.27. 16:56) Spanyolviasz: Walk Like James (The Four Seasons + Bon Bon)
  • tkábeles: Ákos dalai nem csak dalszövegek,hanem versek is. Általában versírás közben az ember nem a betűkre ... (2010.05.22. 10:25) Eszperente messiás
  • SLACÓ: ...akárki volt, gyenge dolognak tartom a COHIBA szivarok gyűrűjének szín- és forma világát konvert... (2010.03.23. 22:00) Friss vér
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:21) Fa-Fa-Fa Heads (Talking Heads + Datarock)
  • Bögrecast: Datarock interjú, itt és most www.radiobogre.com/index.php/adasok/34-interju/227-datarock-interju (2009.05.29. 13:20) Datarock 'n' roll (update)

Todd Terje a Merlinben (update: MP3-ak)

2008.03.28. 16:45 bakfitty

Hát basszus, hogy mindent az utolsó pillanatban kell megtudnom, ráadásul egy random plakátról az egyetemen. Holnap 21 órás kezdéssel a Merlinben pörgeti majd a bakeliteket az egyik kedvenc skandináv kozmikus diszkó-DJ-m, a norvég Todd Terje, avagy polgári nevén Terje Olsen avagy más művésznevein TangoTerje vagy Wade Nichols. A TangoTerjét általában klasszikus slágerek újravágásánál használja, a mai remixekhez a Todd alias jár.



Terje oszlopos tagja a kényelmesen terpeszkedő skandináv belassult diszkómozgalomnak (lásd még DiskJokke, Bjorn Torske vagy Lindstrom), akiket a stílusból nem pont a táncolhatóság fogott meg, hanem inkább a lomha, ringató ritmusok, és a nagy, giccses szinti és kongafutamok. Avagy diszkó azoknak, akik utálnak diszkóba járni.

Amekkora szerencsém van, sajnos nem tudok elmenni rá. Ha valaki más is ilyen cipőben jár, itt van két zseniális remix/edit tőle, vigasztalódjunk együtt.

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 zene dj diszkó skandináv merlin todd terje tangoterje

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerosvalahonnan.blog.hu/api/trackback/id/tr97400852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása